Mistä partiossa on kyse?

Lappeen Sinisten kohdalla, partio tarjoaa mahdollisuuden viettää reipasta ulkoilmaelämää, oppia kädentaitoja, tutustua luontoon ja saada uusia kavereita. Retket ja leirit ovat tärkeä osa toimintaa, sillä niillä on mahdollista päästä kokeilemaan viikkotoiminnassa opittuja taitoja luonnossa.
Mitä pidempään harrastat, sitä enemmän käteen jää, iän myötä tarjoutuu mahdollisuus osallistua mitä moninaisempiin retkiin ympäri Suomea ja tutustua mm. vesillä liikkumiseen ja kiipeilyynkin.
Partion hienous onkin siinä, että se tarjoaa mahdollisuuden kokeilla sellaista, johon omat resurssit eivät välttämättä riitä. Partiokolomme sijaitsee Sammonlahden kirkon alakerrassa. Partion harrastaminen on melko halpaa, ainut pakollinen kustannus on noin 57 euron vuotuinen jäsenmaksu sekä syksystä 2019 alkaen perittävä 30 euron ikäkausimaksu ( maksu peritään aina uuden ikäkauden alussa, eli sudenpentu, seikkailija ja tarpoja). Ikäkausimaksulla katetaan pieni osa ikä-kauden materiaali- ja merkki-kuluista.

Lappeen Siniset tekee päätöksiä syksyn 2020 partion viikkotoiminnasta elokuun alussa, tiedotamme välittömästi sen jälkeen toiminnan jatkumisesta ja uusista ryhmistä.

Viikkotoimintaryhmien jäsenten vanhempia informoidaan suoraan nykyisten ryhmien jatkosta.

Viikkotoiminta alkaa alustavasti syyskuun alussa 2020.

Email on: etunimi.sukunimi(at)lappeensiniset.net tai lippukunnanjohtaja(at)lappeensiniset.net