Mistä partiossa on kyse?

Lappeen Sinisten kohdalla, partio tarjoaa mahdollisuuden viettää reipasta ulkoilmaelämää, oppia kädentaitoja, tutustua luontoon ja saada uusia kavereita. Retket ja leirit ovat tärkeä osa toimintaa, sillä niillä on mahdollista päästä kokeilemaan viikkotoiminnassa opittuja taitoja luonnossa.
Mitä pidempään harrastat, sitä enemmän käteen jää, iän myötä tarjoutuu mahdollisuus osallistua mitä moninaisempiin retkiin ympäri Suomea ja tutustua mm. vesillä liikkumiseen ja kiipeilyynkin.
Partion hienous onkin siinä, että se tarjoaa mahdollisuuden kokeilla sellaista, johon omat resurssit eivät välttämättä riitä. Partiokolomme sijaitsee Sammonlahden kirkon alakerrassa. Partion harrastaminen on melko halpaa, ainut pakollinen kustannus on noin 60 euron vuotuinen jäsenmaksu.

Lappeen Siniset aloittaa syyskuun 2021 alussa Sammonlahden kirkolla uuden ryhmän 1.-2. luokkalaisille pojille. Kokoukset ovat aina tiistaisin klo 17-18. Ilmoittautumiset ryhmään ja lisätiedot: antti.eramo(at)lappeensiniset.net tai 0505363341

Vanhat ryhmät jatkavat toimintaansa syyskuun alussa mikäli se on mahdollista ja ryhmien jäseniä/vanhempia informoidaan suoraan oman ryhmän johtajien toimesta elokuun aikana.

Email on: etunimi.sukunimi(at)lappeensiniset.net tai lippukunnanjohtaja(at)lappeensiniset.net